Nu ska här testas

 

 

I går när jag var på ansiktsbehandling så köpte jag ny ansiktsrengöring och nytt ansiktsvatten. Jag fick även med ett prov på talgreglerande serum.

Så nu skall jag testa detta och se om jag får ett ansikte lika lent som en babyrumpa. Jag har trots min höga ålder på drygt 30 år aldrig använd mig av en dag eller nattkräm när jag berättade det för min hudterapeut så blev hon helt chockad och förklarade i flera minuter vilken nytta det gör för huden m.m. Men eftersom jag aldrig har haft eller har en problemhud så har inte det riktigt varit ett problem för mig. Men nu inser jag att åldrandet gör att jag tappar fukt i ansiktet så det är väl dags att testa ut en kräm som kan fungera för mig nu..innan jag slutar som ett russin.


Lyx mitt i vardagen

Jag har varit här igen....Det var skönt den här gången med. Undantaget är dock porrengörningen, för när hon klämmer och grejar så känns det helt ärligt som om jag skulle vilja grina..men det gör jag ju inte utan spänner hela kroppen och biter ihop käkarna så jag tror tänderna skall gå sönder i stället och ler...frågar hon om det går bra svarar jag självklart ja...

Det är verkligen lyx att få ligga ner och få krämer, salvor och annat insmörjt i ansiktet. Den helt ljuvliga ansikts- och nackmasssagen är inte heller helt fel. När jag gick därifrån så var det nära jag stövlade rakt i säng i stället för att hjälpa till med maten och två busande huliganer. Den här sortens lyx är svårslagen.

Längtar

Ahhhhhh.....snart njutning till max ;)

Spärrad

Jag vet inte var min mobil är... Jag vet att jag hade den i köket den 24:e. Efter det är den som de skulle säga på tvprogrammet  Efterlyst: Mobilen är spårlöst försvunnen. Idag fick jag krypa till korset och ringa och spärra sim kortet. Härligt, det betyder alltså att jag inte har några telefonnummer kvar över huvud taget. FY FAN!!


Det roliga i det hela är dock samtalet som jag och opratörskillen hade om hur telefonen försvunnit. Jag ville ju inte säga att jag tappat bort den utan så lite så där lagom arg att någon hade tagit den. Då kontrar han med ja du är ju inte den enda som blivit "bestulen" på mobilen nu i midsommar helgen...haha han trodde jag hade söpit bort den. Alla svar jag kunde ge därefter lät som dåliga efterkonstruktioner...jaja nytt sim kort är på väg och jag får se det här som en gallring bland mina kontakter. De man vill ha kvar söker man ju upp, de som vill ha kvar mig ringer eller smsar väl...


Men ni som läser den här bloggen vill jag ju såklart genast uppdatera mig med era nummer, även om det inte rings så telefonerna glöder varje dag. Så skicka gärna ditt nummer till mig på facebook, eller på [email protected]


Spontanfirande

Vi firar sommaren, vi firar solen och vi firar älsklingen. I dag samlades av olika anledningar lite släkt och vänner och vad passar bättre då än att jag slänger ihop en liten tårta och så spontanfirar vi M som fyller år till veckan. Perfekt!

(Att jag anade att det skulle bli så här och köpte lite grejer till tårtan i går är också bra, bra gjort där Kicki :)


RSS 2.0