Dag 2 på semestern

Jag fortsätter njuta och livet är riktigt gott. I dag var jag och grabbarna på ett mysigt café ute i de dalslänska skogarna. Där åt vi deras specialité nämligen urgott hembakat bröd, smör och riven ost. Det smakade himmelskt! Man betalade för sin korg med nybakt bröd och sedan fick man påfyllning utan kostnad om man ville ha mer. Jag ville ha mer för det var som sagt supersmarrigt. Jag skall erkänna att jag stoppade ner ett par brödbitar i väskan också så M skulle få dela upplevelsen :)


Dag 1 på semestern

Idag är det min första semsterdag. Som jag har väntat på den här dagen och nu är den här, lycka!! Jag började dagen med sovmorgon och sen åkte jag och prinsarna till stranden. Barnen badade och mamman låg på sin handduk och höll koll. I kväll skall jag lyxa till det med varma mackor med kantarell stuvning..en bra dag!!

Fest

Herregud vad det har festats den här sommaren. De sensaste två helgerna har det varit fullt ös och idag är det dags igen. Min "lille" gubbe har nämligen fyllt 30 år och det skall såklart firas. Festen går av stapeln i kväll och det är bara grabbar bjudna (och så jag), det kommer bli riktigt bra!!

RSS 2.0